“Simplicity is the ultimate form of sophistication”

drsaj
Vinoluxo - Wine Wall

Materiali

Pri izvedbi naših projektov uporabljamo visokokvalitetno pleksisteklo, aluminij in kamen, saj so ti materiali najbolj primerni za zasnovo vinskih sten. Izbira materialov zagotavlja tudi dolgoročno obstojnost in zadovoljstvo pri uporabi vinskih sten.

Vinoluxo - Wine Wall

Zasnova

Vodilo pri zasnovi naših vinskih sten je vsekakor unikatnost, ki zagotavlja navdušujoč prvi vtis ter vsakokratno zadovoljstvo, ko pregledujete vašo vinsko zbirko. Vsekakor je pomembna tudi preglednost, zato so nase stene zasnovane tako, da so etikete vedno dobro vidne in osvetljene,  pri čemer steklenic ni potrebno jemati s polic.

Vinoluxo - Wine Wall

Klimatizacija

Za shranjevanje in ohranjanje kvalitete vina je pomembna tudi klimatizacija vinske stene oziroma vinske sobe. Pri naših projektih uporabljamo samo vrhunske klima naprave, ki zagotavljajo tako pravilno temperaturo prostora kot tudi pravilno vlago v prostoru, kar je izrednega pomena za dolgoročno shranjevanje vaše vinske zbirke.

Vinoluxo - Wine Wall

Vsestranskost

Glede na vaše želje, potrebe in prostorske zmožnosti, lahko vašo vinsko zbirko organizirate kot vinsko sobo, vinsko steno ali kot vinski regal.

Več